Украина
Змінити
Змінити

Відлякувач кротів на сонячній батареї Weitech WK-0677 в Чернівцях

Ультразвуковий відлякувач кротів на сонячній батареї Weitech WK-0677, ефективно прожене кротів в найкоротші терміни. Випромінює ультразвукові імпульси різної частоти, тривалості, через різні інтервали часу, що не дає підземним шкідників адаптуватися до його дії. Прилад відрізняється від інших відлякувачів кротів тим, що має вбудовану сонячну батарею і акумулятор, які забезпечують автономну роботу протягом усього терміну експлуатації, заміна батарей або підзарядка акумулятора не потрібні.

Кроти, капустянки і землерийки дуже чутливі до гучних звуків і до сильної вібрації, які вони приймають за загрозу обвалення землі і завалу виритих ходів. Саме на цьому факті і заснована дія відлякувач кротів Weitech WK-0677. Даний відлякувач захистить Ваш город, ділянка (газон) площею до 350 кв.м. Всі частини пристрою якісно скомплектовані, так, що Ви можете використовувати прилад при будь-яких погодних умовах (дощ, сніг, мороз).
Виробництво: Бельгія
Гарантія: 1 рік
Купити ультразвуковий відлякувач кротів вже сьогодні Weitech WK-0677 Ви можете, зателефонувавши за тел. 0662144955, 0683335155.

Тип оголошення:
Продам, продаж, продаю
Торг:
доречний

Інформація про компанію, яка розмістила оголошення:

продажа инновационной техники

Дії з оголошенням #1381944

Поділіться з друзями і знайомими

Поділіться оголошенням Відлякувач кротів на сонячній батареї Weitech WK-0677 з друзями, знайомими, потенційними клієнтами, використовуйте для цього соціальні мережі, месенджери. Це додасть оголошенню популярності і ефект багаторазово підвищиться.

Збережіть або повідомте про порушення